CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Nová ubytování v naší nabídce

10. dubna 2015

Rozšířili jsme nabídku o nová ubytovací zařízení.

HOTEL PRADĚD
Hotel Praděd je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci či sportovní vyžití nebo zábavu. Součástí hotelu je např. restaurace, bar, wellness centrum (bazén s protiproudem, finská sauna, bylinná parní sauna, ochlazovací bazén a vířivka.

HOTEL SLUNNÝ DVŮR
Hotel Slunný Dvůr se nachází v Lázních Jeseník. Svým hostům nabízí nádherný výhled na CHKO Jeseníky, klid, krásné procházky po horách, hotelové wellness a díky blízkosti léčebných lázní nabízí i zasloužený odpočinek.

HOTEL BOBYCENTRUM
Hotel Bobycentrum se nachází nedaleko centra Brna v blízkosti parku Lužánky a vily Tugendhat. Z hotelu je velmi dobře dostupné brněnské výstaviště BVV, historické centrum nebo brněnský okruh, který každým rokem pořádá závody Moto GP.

WELLNESS HOTEL HORIZONT
Wellness hotel Horizont se nachází v NP parku Šumava uprostřed lesů na horské louce a je skvělým místem pro hosty, kteří vyhledávají klidné místo a milují přírodu. Hotel nabízí širokou nabídku regeneračních a rehabilitačních služeb ve wellness centru

HOTEL ŠPIČÁK
Hotel Špičák se nachází v CHKO Šumava a je přímo ideálním místem pro rehabilitační pobyty, zimní i letní turistiku. Pro hosty je zde k dispozici restaurace, denní bar, letní terasa, sauna, posilovna, solárium, venkovní dětské hřiště a dětská herna.

APARTMÁNY LIPNO
Apartmány Lipno jsou umístěny v klidné lokalitě nedaleko vodní nádrže Lipno. V blízkosti ubytovacího zařízení se nachází cyklostezka vhodná na výlety na kolech nebo na in-line bruslích, písečná pláž.

WELLNESS HOTEL PATINCE
Ve wellness hotelu Patince je nově vybudované wellness centrum. Hotel nabízí komplex bazénů s využitím vody z termálního vrtu, který má velmi příznivý vliv na pohybový aparát. Hotel dále nabízí např. vodní jeskyni, vířivku, masážní vodní děla, hydromasáže, masážní vodní postele, bowling bar, atd.

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA RESORT SÁRVÁR
Hotel se nachází v sousedství 200 let starého arboreta Sárvár přístupného přímo z hotelové zahrady. Svým hostům nabízí klasické léčebné kúry a wellness programy, relaxační služby wellness, relaxační koupele, terapie v relaxační a solné jeskyni.

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BÜK
Hotel je umístěn v klidném místě nedaleko termálních lázní, hostům nabízí krásný výhled na Alpy. V hotelu je k dispozici vodní svět, kde mohou návštěvníci nalézt částečně kryté rekreační koupaliště s vodopádem, krytý termální bazén, krytý a zahradní bazén, vířivku Jacuzzi, saunu a parní lázeň.

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA
Spirit hotel thermal spa je luxusní lázeňský hotel s krásným výhledem v jehož blízkosti se nachází les a sedm malebných jezer. Venkovní lázně a relaxační areál zahrnuje více než 10 000 m² se 22 bazény a krásným, rozlehlým, léčebným, lázeňským centrem.

HOTEL LOTUS THERME HOTEL & SPA
Tento exkluzivní 5-ti hvězdičkový hotel se nachází uprostřed parku nedaleko termálního jezera v lázeňském městě Hévíz. K dispozici je např. vnitřní a venkovní bazén, bazén s léčivou termální vodou, meditační a relaxační bazén, masážní lůžka a trysky, vířivka Jacuzzi, zahradní sauna a parní lázeň.

HOTEL NAPSUGÁR
Hotel se nachází v těsné blízkosti světově proslulých lázní Hajdúszoboszló. Součástí hotelu je fitness, finská sauna a solárium, ideální volbou pro odpočinek je pak relaxační centrum disponující vířivkou.

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL
Hotel se nachází v klidném prostřední a je spojen s 30 hektarovým areálem lázní. Lázeňský komplex nabízí různorodý a bohatý program např: lázně pod širým nebem s více než 13 bazény, aquapark s 9 obrovskými skluzavkami a Aqua-Palace.

HOTEL DÉLIBÁB
Hotel Délibáb se nachází v srdci města Hajdúszoboszló a nabízí kvalitní služby a luxusní ubytování. V hotelu se nachází restaurace, bar, wellness centrum a termální lázně.