CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Wellness hotel Diamant - Novinka na Hluboké nad Vltavou

12. dubna 2017

Wellness Hotel Diamant se nachází v samotném centru Hluboké nad Vltavou v těsné blízkosti překrásného světoznámého zámku Hluboká nad Vltavou.

Hotel Diamant je jeden z nejkrásnějších a nejluxusnějších hotelů v Hluboké nad Vltavou. Ve stylovém prostředí tohoto hotelu se nachází restaurace nabízející mezinárodní kuchyni a vybrané vína z Moravy i zahraničí. Nabízí plně vybavený konferenční sál a salonek pro pořádání firemních akcí a večírků. Disponuje bezbarierovým přístupem a má několik bezbarierových pokojů. V hotelu se nachází Aquamarine wellness & spa centrum s relaxační bazénem, vířivkou, beauty salonem, saunovým světem – finskou, římskou nebo parní saunou. V areálu hotelu se nachází golfové hřiště.

více viz.: https://dovole­na.ck-rekrea.cz/…tel-diamant/

Související oblasti

  • Jižní Čechy a Šumava foto Jižní Čechy a Šumava - Kraj rybníků, historických památek, lázní, ideální podmínky pro zimní sporty, cyklistiku a vodní sporty. Jižní Čechy nabízejí kulturní, sportovní a společenské akce a každého zaujme i harmonie přírody a místní architektura, ale i tradiční speciality z rybí kuchyně.