CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Royal Palace je jediný svého druhu na Slovensku, který působí jako Medical Spa a disponuje Institutem kardiovaskulární rehabilitace InCare. Hotel je propojen chodbou se Spa & Aquaparkem.

Všechny ceny a objednávka

Lázně patří k nejstarším termálním lázním na Slovensku a jsou vyhledávány díky blahodárně mineralizované 38 – 47°C teplé léčivé vodě. Její složení blahodárně působí na pohybové ústrojí, neurologické nemoci, nemoci trávicího ústrojí.

Přímo v hotelu se nachází Institut kardiovaskulární rehabilitace InCare, který nabízí specializované vyšetření, konzultace a procedury zaměřené na rehabilitaci srdce a kardiovaskulárního systému. Institut využívá nejmodernější diagnostické přístroje.

Balneo centrum Royal Bath nabízí širokou škálu léčebných a wellness procedur v exkluzivních prostorech (ošetření a masáž tváře použitím 24 kar. zlata, vanová koupel, zábal, pitná kúra, klasická masáž, reflexní masáže chodidel a ruk, manuální lymfodrenáž, anticelulitidní masáž, SHIA-TSU japonská masáž, medová detoxikační masáž, masáž lávovými kameny, LOMI-LOMI havajská masáž, Breussova masáž, indická masáž hlavy, vanová koupel – bahenní, rašelinová, citrínová, podvodní masáž, parafínový, parafangový nebo rašelinový obklad, pilates, stabilizační trénink, oxygenoterapie, plynový zábal CO2 celotělový, plynové injekce CO2, magnetoterapie, elektroterapie, fototerapie)

Součástí Royal Bath je „Zlatý kúpeľ“ – termální bazén s minerální vodou, která má teplotu 37–38 stupňů Celzia. Relaxační místnost poskytuje lehátka na suchý zábal po koupeli.

Hotel je propojen se SPA & Aquaparkem, který nabízí 7 bazénů, 2 tobogány a 10 atrakcí (plavecký bazén, atrakční bazén, dětský venkovní bazén, divoká řeka, lidová koupel, rudá koupel, dvě vířivky, movie tobogan, kamikadze tobogan, vitální svět – finská, infra a bylinková parní sauna, dětské venkovní hřiště, minigolf, relaxační venkovní a vnitřní zóna)

Možnosti turistiky po vyznačených naučných stezkách (Veľká Fatra, Lesopark Bor), nebo fakultativních výletů (zámek Bojnice, Čičmany, Rajecká Lesná, Gaderská dolina, Špania dolina, Banská Štiavnica a Kremnica)

Ubytování

Elegantní ubytování v luxusním stylu art deco ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, telefonem, rádiem a internetem, trezorem, klimatizací, lednicí s minibarem, TV/SAT, čajovým a kávovým servisem. Většina pokojů má balkon.

Stravování

V ceně pobytu polopenze nebo plná penze dle druhu pobytu. Pobyt začíná obědem po 13 hodině a končí snídaněmi do 10 hodiny

Slevy

Dítě do 4 let ZDARMA na přistýlce s polopenzí a neomezený vstup do Spa&Aquaparku.

Příplatky

Rekreační poplatek 1 EUR/osoba a den, platba na místě.

Oblast

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Malé a Velké Fatre, Kysuce