CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

HOTEL ROTUNDA ★ ★ ★ 

(Jasná pod ChopkomNízké Tatry)

Hotel Rotunda nabízí ubytování pro všechny milovníky hor a jedinečné vysokohorské atmosféry v nadmořské výšce 2 004 m n. m.

Všechny ceny a objednávka

Probouzejte se v oblacích a vychutnávejte si nádherný výhled přímo z pokojů hotelu Rotunda. Za dveřmi hotelu vás čekají čerstvě upravené sjezdovky a okouzlující tatranská příroda. Sledujte západ slunce na exkluzivním místě, daleko a vysoko od měst a obcí, od ruchu a stresu.
Restaurace potěší své návštěvníky nejen širokou nabídkou chutných specialit, ale také magickým 360° panoramatickým výhledem na krásy Slovenska. Z restaurace můžete vyjít přímo na novou otevřenou terasu a výhledy si vychutnat i se sluncem a horským vzduchem. Pokud potřebujete rychle dobít energii během letních či zimních aktivit, navštivte Energy bar, kde vás nabudí nejen osvěžující drinky, ale i rychlé chuťovky. Jedinečnou atmosféru si můžete vychutnat v Rum baru, kde na vás čeká speciální nabídka světových rumů.
Hotel Rotunda nabízí ubytování ve 3 pokojích vyššího standardu. Pokoje jsou orientovány na východ s výhledem na panorama Vysokých Tater. V každé z pokojů Deluxe se nachází i balkon, díky čemuž si můžete naplno vychutnat nádherný výhled ze svého pokoje.
Pokud cestuje ve dvojici, pobyt v hotelu překoná vaše očekávání a dá dovolené nový romantický rozměr. Pro rodiny s dětmi je v pokojích Deluxe kromě manželské postele k dispozici také dvoupatrová postel, aby se každý člen rodiny cítil pohodlně.

Ubytování

Ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích LUX (manželská postel a poschoďová postel) s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, fénem, hotelovou kosmetikou, připojením k internetu přes Wi-Fi, minibarem, trezorem a balkonem.
Je možný pobyt se psem, který má max. 15 kg.

Stravování

V ceně pobytu snídaně. Možnost dokoupení večeří.

Doprava

Bezplatné parkovaní na parkovišti u Wellness hotelu Grand Jasná nebo u hotelu Srdiečko.

Oblast

  • Nízké Tatry foto Nízké Tatry - Druhé nejnavštěvovanější pohoří Slovenska a oblast, kde z turistic...

Obec

  • Jasná pod Chopkom foto Jasná pod Chopkom - Známé lyžařské středisko Jasná s nejlepšími terény na celém S...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Litujeme, ve Vámi vybraném termínu není možná rezervace ubytování. Prosím, zvolte si jiný termín.

Zvolte jiný termín, skladbu osob, nebo si prohlédněte aktuální obsazenost hotelu.

 
}

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL SNP HOTEL SNP, Demänovská Dolina - Hotel SNP je pro svojí atraktivní polohu v Nízkých Tatrách jedním z nejvyhledávanějších hotelových zařízení.

Všechny hotely v Nízkých Tatrách