CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

HOTEL POŠTA ★ ★ ★ ★ 

(Demänovská DolinaNízké Tatry)

Nově rekonstruovaný hotel se může pyšnit svou nápaditou architekturou, nevšedním interiérem se závanem avantgardy a různorodostí použitých materiálů.

Všechny ceny a objednávka

Hotel se může pyšnit svou nápaditou architekturou, nevšedním interiérem se závanem avantgardy a různorodostí použitých materiálů.
Vytříbené chuťové pohárky najdou potěšení v hotelové restauraci Angus, která je inspirována americkou gastronomií, kterou připravuje šéfkuchař Adam Czirák. Většinu surovin hotel odebírá od lokálních výrobců, díky tomu jsou speciality čerstvé. Silnou atmosféru restaurace dotváří nápaditý interiér s dominantním krbem, masivním dřevěným nábytkem a stylovými, designovými prvky.
Dopřejte si ničím nerušené chvíle odpočinku ve wellnness s šálkem čerstvého wellness čaje či zdravého čerstvého nápoje. Hotelové boutique wellness je připraveno pro váš absolutní relax. Ve wellness najdete masážní nerezový bazén, finskou saunu, parní saunu, ochlazovací bazén, relaxační zónu, nabídku wellness ošetření a procedur a čerstvé ovoce a vodu během saunování.

Ubytování

Pokoje Deluxe poskytují stylové horské pohodlí s důkladně vybranými interiérovými materiály a designovými prvky. Většina pokojů má také vlastní balkon, díky kterému si vychutnáte výhled na krásy Nízkých Tater. V pokojích se nachází vlastní sociální zařízení, TV/SAT, vysoušeč vlasů, župan a pantofle, minibar, trezor, přírodní kosmetika z kolekce Tatry Wellness Elixír, selekce knih přímo na pokoji a připojení k internetu přes Wi-Fi.
Za příplatek pokoje Deluxe Saffron jsou vybaveny velmi kvalitními matracemi Saffron – Phantasia.

Stravování

V ceně pobytu snídaně. Možnost dokoupení večeří formou 3-chodového menu.

Oblast

  • Nízké Tatry foto Nízké Tatry - Druhé nejnavštěvovanější pohoří Slovenska a oblast, kde z turistic...

Obec

  • Demänovská Dolina foto Demänovská Dolina - Demänovská dolina je nejkrásnějším údolím Nízkých Tater 10 k...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Obsazenost Dostupné nabídky:

Pokoj č. 1

  • Pokoj Superior - Ubytování se snídaní, skipassy/lanovkami a vodními parky

Pokoj Superior - Ubytování se snídaní, skipassy/lanovkami a vodními parky

2 👤  2 👤

Pokoje Superior poskytují vkusné horské pohodlí o rozloze 30m2. Vytříbený interiér z přírodních materiálů a rustikální genius loci se díky věčšímu prostoru stávají zárukou ultimátního odpočinku pro mladé rodinky a páry. Věčšina pokojů má i vlastní balkón, díky kterému si kromě výhledu na krásy Nízkych Tater naplno vychutnáte i sviěží tatranský vzduch přímo z pokoje.


Vybavení pokoje:

  • balkón v některých pokojích
  • selekce knih přímo na pokoji
  • satelitní televize
  • přírodní kozmetika z kolekce Tatry Wellness Elixír přímo na pokoji
  • stylová koupelna se sprchovacím kútem
  • vysoušeč na vlasy
  • župan a papuče pro dokonalé pohodlí
  • minibar s bohatou ponukou drobného občerstvení
  • trezor

V ceně pokoje:

  • ​snídaně
  • ubytování
  • vstup do wellness centra
  • Wi-Fi pripojení
  • parkování u hotelu
  • skipasy/lístky na lanovku ve střediscích Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso, Starý Smokovec, Jasná a vstupy do vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová ( počet nocí = počet skipasů, vstupů) *

* Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 1. 12. 2023 do 21. 4. 2024 (poslední den check-out) prostřednictvím smluvních partnerů TMR (cestovních kanceláří a agentur). Nabídka se vztahuje na slovenské TMR hotely. Během pobytu dostanete skipasy platné ve střediscích Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso, Starý Smokovec a Jasná (počet nocí = počet skipasů). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in). Skipas lze využít i jako pěšácký obousměrný lístek na lanovky v lyžařských střediscích. Novinkou je, že v daný den lze využít zároveň skipasy v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová, během aktuální provozní doby. Podrobné podmínky pro využití skipasů/ lístků na lanovku a vstupů do vodních parků.

Využití skipasu/lístku na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Požadavku na přidělení konkrétního pokoje v hotelu (v rámci téhož typu pokoje - např. konkrétní číslo pokoje, výhled, balkón, poschodí, orientace na světovou stranu apod.) je možné vyhovět pouze v případě, pokud to kapacitní a provozní možnosti hotelu dovolují. Přidělení konkrétního pokoje, resp. splnění speciálního požadavku na pokoj však nelze závazně garantovat.

Storno podmínky:

  • 100 % z ceny objednaných a potvrzených služeb - 7 a méně dní přede dnem nástupu na pobyt

Cena za pokoj 13 950 Kč

 

Ubytování v 1 pokoji v období 20. 4. 2024 - 23. 4. 2024 (3 noci) pro 3 osoby.

Cena celkem za vybrané nabídky

Kontakt na vás

}

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL SNP HOTEL SNP, Demänovská Dolina - Hotel SNP je pro svojí atraktivní polohu v Nízkých Tatrách jedním z nejvyhledávanějších hotelových zařízení.

Všechny hotely v Nízkých Tatrách