CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Firemní akce

Plánujete zorganizovat sympózium, kongres, konferenci, výstavu, seminář případně jiné odborné zasedání? Tak neváhejte a kontaktujte nás. Náš profesionální přístup k práci, úcta ku klientům výhodná cenová nabídka a vždy dodržení dopředu dohodnutých pravidel Vás osloví a přesvědčí, že jste na správném místě.

- pronájem všech konferenčních a kongresových místností ZDARMA
- nabídka platí v měsících únor – květen a září – říjen (pondělí – čtvrtek)

Součástí kongresového komplexu jsou komfortní ubytovací kapacity, špičková technika, sportovně – relaxační a lázeňské – wellness centrum. Jedinečný lázeňský komplex nabízí lákavé možnosti regeneraci těla i ducha pro každého. Ke komfortu kongresových služeb a záruce poskytované kvality přispívá stylový čtyřhvězdičkový Grand Hotel Strand****.

Nevšední prostředí lázeňských parků a termálních bazénů s celoroční provozem doplňují služby jedinečného hotelu postaveného ve španělském style s kapacitou 88 lůžek /celková kapacita lázní – 430 lůžek/. K multifunkčnímu charakteru hotelu přispívá množství rehabilitačních a lázeňských procedur, gastronomických specialit, jako i široká škála hotelových služeb. V hotelu i v prostorách lázní možno uspořádat kongresy, semináře, sympózia, workshopy, školení, obchodní zasedání a firemní akce. Všechny kongresovovo – konferenční místnosti je možné prostorově uspořádat a technicky zařadit podle požadavků klienta.
Kapacita m2
Kongresový sál 150 192
Konferenční sál 40 70
Konferenční sál 30 60
Konferenční sál Traventín II. 130 190

Kongresový prostor

Máte zájem o skupinový pobyt nebo konferenci?

DCK Rekrea Ostrava, s.r.o.
tel: 596 112 301
e-mail: rekrea@rekrea.info
Více kontaktů