CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Exkluzivní 5-hvězdičkový wellness hotel se nachází uprostřed parku ve vzdálenosti pár minut chůze od termálního jezera ve známém lázeňském městě Hévíz.

Všechny ceny a objednávka

Hotel disponuje 232 pokoji, z toho je 205 dvoulůžkových pokojů (2 bezbariérové), 17 jednolůžkových pokojů, 9 apartmánů a 1 luxusní apartmán. V hotelu se nachází restaurace Corvinus (280 míst), Shali Mar Bar a Pool Bar s terasou (140 míst), v nichž si návštěvníci mohou pochutnat na nejrůznějších jídlech z mezinárodní a maďarské kuchyně a mnoha vegetariánských pokrmech.
K dispozici je vnitřní a venkovní bazén (30 °C), bazén s léčivou termální vodou (38 °C), meditační a relaxační bazén, masážní lůžka a trysky, vířivka Jacuzzi, finská sauna, zahradní sauna, laconium-místnost se suchým 30 °C teplem, parní lázeň, aromatická světelná sauna, infrasauna, saunové rituály, Kneippův bazén, fitness centrum, tělocvična, solárium, jóga, cvičení na formování postavy, různé druhy masáží (čínské, thajské, sportovní) a ajurvéda. Návštěvníkům je plně k dispozici terapeutické oddělení se službou odborných lékařů, tradiční hevízské bahenní zábaly, galvanické a uhličité koupele, inhalace, oxygenoterapie, ultrazvuk, léčebné masáže, elektroterapie a solná jeskyně z bloků soli z Mrtvého moře.
Lotus Therme Beauty Spa nabízí kosmetické ošetření obličeje a těla, čokoládový a kávový zábal, manikúra, pedikúra, kadeřnictví. V rámci sportovních a volnočasových aktivit je pro návštěvníky k dispozici 6 jamkové golfové hřiště Pitch & Putt, Driving Range, Putting Green, Pitching Green, 4 venkovní tenisové kurty, boccia (pétanque pro tělesně postižené) hřiště, lukostřelba, nordic walking, stolní tenis, jízda na koních a výlety.

V ceně balíčku Lotus Wellness & Vitality je navíc k programu rekreačního pobytu zahrnuto:
1 x pobyt v solné jeskyni (45 min.), 1 x masáž ramen a šíje (20 min.), 1 x masáž zad (25 min.), 1 x masáž celotělová (30 min.), 1 x relaxační koupel (20 min.), 1 x masáž reflexních zón chodidel (30 min.). Minimální délka pobytu pro čerpání balíčku Wellness & Vitality je 5 nocí.

V ceně balíčku Superhero pro pány je navíc k programu rekreačního pobytu zahrnuto:
1 x relaxační koupel (20 min.), 1 x masáž ramen a šíje (20 min.), 1 x ošetření pánskou kosmetikou (50 min.). Minimální délka pobytu pro čerpání balíčku jsou 2 noci.

V ceně balíčku Viva Diva pro dámy je navíc k programu rekreačního pobytu zahrnuto:
1 x relaxační koupel (20 min.), 1 x relaxační regenerační masáž (30 min.), 1 x kosmetické ošetření včetně masky dle typu pokožky, bez hloubkového čištění (45 min.). Minimální délka pobytu pro čerpání balíčku jsou 2 noci.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje Standard s balkonem, s výhledem do zeleně přilehlého parku, plocha pokojů cca 26m2. K vybavení patří individuálně ovladatelná klimatizace, každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchou či vanou, fén, telefon, rádio, SAT/TV, DVD přehrávač, sejf, minibar.

Stravování

V ceně je polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

Slevy

Akce 7=6, poslední noc ZDARMA. Slevy za včasný nákup min. 45, 60 a 75 dní před nástupem na pobyt, tyto slevy mohou být kombinovány.
Dítě do 5 let ZDARMA. Dětské ceny platí v doprovodu 2 dospělých osob na pokoji a zahrnují polopenzi.

Příplatky

Pokoje s výhledem na bazén a velké pokoje za příplatek.
Rekreační poplatek 1,75 EUR / osoba a noc nad 18 let, platba na místě.
Parkování 1 500 HUF / auto a noc, platba na místě.
Velikonoční příplatek 3 000 Kč / osoba a pobyt, dítě 5–12 let 1 500 Kč / dítě a pobyt.
Vánoční příplatek 4 200 Kč / osoba a pobyt, dítě 5–12 let 2 100 Kč / dítě a pobyt.
Silvestrovský příplatek 11 400 Kč / osoba a pobyt, dítě 5–12 let 5 700 Kč / dítě a pobyt.

Oblast

  • Hévíz foto Hévíz - Historie místa sahá až do pravěku. Léčebné účinky lázní byly zřejmě znám...

Obec

  • Hévíz foto Hévíz - Historie místa sahá až do pravěku. Léčebné účinky lázní byly zřejmě znám...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
CK Rywal, spol. s r.o.
IČ: 47668873

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL HELIOS HOTEL HELIOS, Hévíz - Hunguest Hotel Helios ****, leží v překrásně udržovaném a přírodně chráněném parku o rozloze cca 4,5 ha, 500 m od centra Hévízu i od lé...
  • HOTEL PANORAMA HOTEL PANORAMA, Hévíz - Hunguest Hotel Panoráma se nachází v centru Hévízu, 150 m od termálního jezera a je zároveň spojen vytápěnou chodbou k léčebnému bazénu...
  • HOTEL NATURMED CARBONA HOTEL NATURMED CARBONA, Hévíz - Moderní hotel NaturMed Carbona**** Superior se nachází v centru lázeňského města Hévíz, je obklopen rozlehlým parkem.

Všechny hotely Hévízu