CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Pobyt na zdravém vzduchu pro vaše děti? Prostředí Zlatých Hor a okolí Penzionu V Gruntě je dle odborníků přímo ideální pro děti i dospělé, kteří trpí nemocemi cest dýchacích.

Všechny ceny a objednávka

Tiché a klidné místo je vhodné jak pro rekreaci s rodinnou, tak pro školy, školky v přírodě, sportovní soustředění a navíc je prostředí dle vyjádření odborníků přímo ideální pro děti i dospělé kteří trpí nemocemi cest dýchacích.
V penzionu je stylová restaurace s krbem a nekuřáckou jídelnou s vyhlášenou domácí kuchyní, dětské hřiště, sauna, bazén pro ochlazení po saunování, v létě možnost využití bazénu i s protiproudem a společenská místnost. Pobyt je možný v průběhu celého roku. Každé roční období má své nezapomenutelné kouzlo.

Penzion se nachází přímo u sjezdovky (500 m dlouhé). Pro náročnější lyžování pak nabídne Horní Údolí (2 km) – 1.500 m sjezdovek. Nově vybudovaný lyžařský areál u Zlatých Hor (5 km) je vybaven nejmodernější 4 sedačkovou lanovkou, umělým zasněžováním a osvětlením.

Četné turistické a cykloturistické trasy. Koupání – díky blízkosti polských hranic je možno navštívit Otmuchowskie a Nyskie jezera, která nabízejí dokonalé využití všech vodních sportů.

Hodnocení klientů: 9 z 10 ★★★★★★★★★☆

Dušan hodnotí za starší pár pobyt v září 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Jedním slovem všechno

Zápory:
Nic

Lubomír hodnotí za rodinu s malými dětmi pobyt v září 2018 ★★★★★★★★★☆

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a připojením k internetu přes Wi-Fi.

Stravování

V ceně pobytu je snídaní nebo polopenze dle druhu pobytu. Snídaně je formou bufetu, večeře je výběr ze 2 menu. Možnost dokoupení obědů na místě (výběr z jídelního lístku).

Příplatky

Rekreační poplatek 20 Kč / osoba a den. Pobyt se psem 200 Kč / den. Příplatek za jednolůžkový pokoj 200 Kč / noc. Dětská postýlka 100 Kč / noc.

Bonusy při objednávce ubytování na tomto webu


Doprava

Vlakem do Jeseníku, dále autobusem směr Zlaté Hory, zastávka přímo u penzionu. Parkování je zajištěno v uzavřeném areálu penzionu.

Oblast

  • Jeseníky foto Jeseníky - Čistý a svěží vzduch, atraktivní horský terén, množství nádherných vod...

Obec

  • Zlaté Hory foto Zlaté Hory - Krajina této obce je pro turisty velmi lákavá. Nabízí četné turistic...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL SLUNNÝ DVŮR HOTEL SLUNNÝ DVŮR, Jeseník - Hotel se nachází na jižním svahu přímo v Lázních Jeseník. Nádherný výhled na hory, klid, hotelové wellness a blízkost léčebných lázní n...

Všechny penziony v Jeseníkách