CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel se nachází v nádherném zeleném prostředí v sousedství 200 let starého arboreta Sárvár přístupného přímo z hotelové zahrady.

Všechny ceny a objednávka

Městečko Sárvár láká návštěvníky nedotknutou přírodou a termálními prameny s blahodárnými účinky. Královský park s bohatým světem fauny a flóry láká na romantické procházky po jeho stezkách. Koupel v termální vodě má léčivé účinky, především vyhlazuje a zjemňuje pokožku. Nejznámější pozoruhodností Sárváru je hrad Nádasdyho, který byl v 16. století majetkem tohoto významného aristokrata a díky jeho úsilí se město stalo centrem renesančního humanizmu. Kulturní dědictví je dodnes udržováno prostřednictvím festivalů, mezinárodních koncertů a folklórních programů.
V Sárváru se vyrábí proslulá krystalová sůl „Sárvári Termál kristály“, která se používá jako přísada do koupele při léčbě onemocnění pohybového ústrojí, gynekologických a kožních chorob. Přírodní krásy okolí, nádherný hrad, hudební a kulturní akce, pestrá nabídka aktivit pro volný čas, to všechno je zárukou vynikající dovolené.
Restaurace nabízí bohatou chuť Panonie a údolí Ráby, v létě má navíc otevřenu i terasu s venkovním posezením. Gastronomický požitek s denním a alá carte výběrem představuje maďarskou a mezinárodní kuchyni, doplněnou o vegetariánská, lehká a welness jídla.
Hotel nabízí svým hostům kromě klasických léčebných kúr a wellness programů i relaxační služby (wellness a dolce vita masáže, relaxační koupele, terapie v relaxační solné jeskyni napomáhající léčbě nemocí dýchacího ústrojí) a kosmetika (kadeřnictví a salón krásy, postní kůra, pedikúra a manikúra). Ve vodním světě mohou návštěvníci nalézt termální relaxační koupel s vířivkou Jacuzzi, masážními sprchami a podvodními tryskami, vnitřní a venkovní termální bazén, saunový svět (finská sauna, infrasauna, aromatická kabina, parní lázeň), relaxační centrum s lavicemi, fontánou a bezprostředním vstupem do arboreta, terasu na slunění s lehátky. Vyznavači sportu mohou využít denní skupinové sportovní programy, jogging a nordic walking v nádherném Královském parku a dále pak tenis, stolní tenis, basketbalový koš, badminton, kuželky, zahradní šachy a půjčovna kol.

Ubytování

Pokoj Superior – dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, TV/SAT, připojením k internetu, telefonem, minibarem, županem, s vlastním sociálním zařízením a balkónem nebo francouzským balkónem.

Stravování

V ceně pobytu rozšířená polopenze (snídaně formou bufetu, k obědu polévka dle denní nabídky, večeře).

Slevy

Akce 1 noc ZDARMA při pobytu na 4–7 nocí (4 = 3, 5 = 4, …, 7 = 6) poslední noc je zdarma, platí v termínu 11.01. – 23.12.2023.

Příplatky

Pobyt se psem 25 EUR / noc, platba na místě. Rekreační poplatek 1,6 EUR / osoba a noc, platba na místě. Parkování 5 EUR / auto a noc.

Oblast

  • Sárvár foto Sárvár - Sárvár je známé především jako lázeňské město, často navštěvované pro l...

Obec

  • Sárvár foto Sárvár - Sárvár se nachází v západní části země, 120 kilometrů od Vídně a Grazu ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
CK Rywal, spol. s r.o.
IČ: 47668873

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL PIROSKA HOTEL PIROSKA, Bükfürdő - Rodinný hotel Piroska se nachází v Bükfürdö v západní části Maďarska a nabízí vše potřebné pro hosty toužící po odpočinku. ...
  • HOTEL CARAMELL HOTEL CARAMELL, Bükfürdő - Hotel Caramell Premium Resort s neomezeným vstupem do vnitřního a venkovního wellness centra na ploše 2 000 m2 se nachází v klidném pro...

Všechny hotely Sárváru