CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel je zasazen mezi poklidnou lázeňskou čtvrť a okolní lesy, a je zde proto navíc přirozený klid, který ještě hlouběji podporuje regeneraci.

Všechny ceny a objednávka

Lázeňský hotel Centrální Lázně je nejstarším lázeňským komplexem ve městě a stojí na místě, kde byl v roce 1812 postaven první lázeňský dům. Pociťte léčivou sílu hotelových minerálních pramenů, místní rašeliny a unikátního Mariina plynu.
Hotel nabízí kombinaci tradiční, impozantní secesní architektury a překrásných původních terapeutických místností, ovšem nabídka zdravotních programů už zohledňuje moderní trendy. Velká terapeutická oblast a unikátní Mariiny Lázně kombinují proslulé přírodní léčivé účinky zdrojů Mariánských Lázní s dlouholetými zkušenostmi a zdravotnickou odborností, a výsledkem tak jsou celostní lázeňské procedury, které uzdravují, posilují a zkrášlují.
V hlavní budově a v nově zrekonstruovaném křídle Mariiných Lázní je pro náročnější hosty připraveno luxusní ubytování nabízející dokonalou kombinaci klasického designu a moderního pohodlí. Hotel je zasazen mezi poklidnou lázeňskou čtvrť a okolní lesy, a je zde proto navíc přirozený klid, který ještě hlouběji podporuje regeneraci.

Ubytování

Jednolůžkový a dvoulůžkový pokoj Superior: se samostatnými nebo spojenými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlí se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, centrálním vytápěním, Wi-Fi připojením k internetu, vlastním sociálním zařízením, fénem, osuškami, županem a pantoflemi. Ve dvoulůžkovém pokoji možnost přistýlky pro dítě do 12 let.

Jednolůžkový a dvoulůžkový pokoj Superior Plus: se samostatnými nebo spojenými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlí se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, centrálním vytápěním, Wi-Fi připojením k internetu, vlastním sociálním zařízením, fénem, osuškami, županem a pantoflemi. Ve dvoulůžkovém pokoji možnost přistýlky pro dítě do 12 let. Některé pokoje lze propojit a některé pokoje mají balkon.

Stravování

V ceně pobytu snídaně, polopenze nebo plná penze (dle druhu pobytu). Snídaně je formou švédského stolu, oběd a večeře je formou bufetu.
Na vyžádání Vám hotelová kuchyně připraví vegetariánskou, nízkokalorickou, bezlepkovou či diabetickou stravu, případně se přizpůsobí Vašim jiným potřebám.
Možnost dokoupení večeří k rekreačnímu pobytu. Možnost dokoupení obědů.

Slevy

Sleva 5% na pobyty od 14 nocí a více.
Sleva 10% na pobyty od 21 nocí a více.

Příplatky

Slavnostní vánoční program 850 Kč/ osoba a pobyt, dítě 4–12 let 425 Kč / dítě a pobyt (slavnostní menu s vánoční hudbou a malým dárkem).
Slavnostní silvestrovský program 3 660 Kč/ osoba a pobyt, dítě 4–12 let 1 830 Kč / dítě a pobyt (silvestrovský večer s oslavou, slavnostním menu a rautem, živou hudbou a tancem, hudebními programy).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách