CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Pobyty v hotelu Park Inn Sárvár

Wellness Hotel Hasištejn je situován do krásné přírody Krušných hor. Pro návštěvníky je připraven relaxační bazén (5x3m), finská sauna, infra sauna a vířivka.

Všechny ceny a objednávka

Hotel a okolí uprostřed lesů je ideální jak pro klienty, kteří hledají klid a odpočinek, tak pro aktivní sportovce neboť okolí nabízí bohatou nabídku cyklistických, turistických i běžkařských tras. Hotel nabízí také aktivity a vybavení pro rodiny s dětmi – dětskou hernu v hotelu, bowling, ping pong, šipky, blízký Zoopark Chomutov, Hrad Hasištejn a další zajímavá místa. V restauraci nabízí hotel jak českou tak i mezinárodní kuchyni. Zakládá si na čerstvých surovinách a kvalitní přípravě. Hotelové wellness centrum je situováno v přízemí hotelu a nabízí výhled do okolní přírody a v letním období přímý vstup na letní terasu.

Ubytování

Ve dvoulůžkovém pokoji Superior s vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, výhledem do přírody a lesů Krušných hor, TV s plochou obrazovkou, telefonem, čajovým a kávovým setem s rychlovarnou konvicí, WiFi připojením zdarma, stolem, židlí, skříňí, trezorem, fénem, toaletními potřebami, ručníky, povlečením. Velikost pokoje: 26 m2.
Ve dvoulůžkovém pokoji Superior s balkonem s vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, výhledem do přírody a lesů Krušných hor, TV s plochou obrazovkou, telefonem, čajovým a kávovým setem s rychlovarnou konvicí, WiFi připojením zdarma, stolem, židlí, skříňí, trezorem, fénem, toaletními potřebami, ručníky, povlečením. Velikost pokoje: 26 m2.
V rodinném pokoji Deluxe s vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, prostorný pokoj pro 3–4 osoby (2 dospělé osoby + 1–2 děti do 18 let), výhledem do přírody a lesů Krušných hor, TV s plochou obrazovkou, telefonem, čajovým a kávovým setem s rychlovarnou konvicí, WiFi připojením zdarma, stolem, židlí, skříní, trezorem, fénem, toaletními potřebami, ručníky, povlečením. Velikost pokoje: 43 m2. Cena na vyžádání v CK.

Stravování

V ceně pobytu snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeří na místě.

Slevy

Dítě do 12 let na přistýlce se snídaní zdarma. Parkování u hotelu zdarma.
Sleva 10% za včasný nákup, platí při rezervaci pobytu 45 a více dní předem (jen u rekreačního pobytu).
Sleva 15% za včasný nákup, platí při rezervaci pobytu 90 a více dní předem (jen u rekreačního pobytu).
Slevy 10% a 15% nelze sčítat s akcí 4=3, 5=4, 6=5. 7=6 a zvýhodněným pobytem na 2–5 nocí.

Příplatky

Rekreační poplatek 15 Kč / osoba a den, platba na místě. Pobyt se psem malé rasy 400 Kč / den, platba na místě.
Štědrovečerní večeře 1 400 Kč / osoba a večeře, dítě 6–12 let 700 Kč / dítě a večeře. Součástí Štědrovečerní večeře je slavnostní menu nebo bufet (dle nabídky hotelu), repro hudba. Štědrovečerní večeře je povinná.
Silvestrovská večeře 2 300 Kč / osoba a večeře, dítě 6–12 let 1 150 Kč / dítě a večeře. Součástí Silvestrovské večeře je slavnostní bufet a hudba. Silvestrovská večeře je povinná.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Výpočet ceny