CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti léčivých pramenů a zároveň na velmi klidném a tichém místě lázeňské zóny. Lázeňská péče, wellness, široká škála pokojů a jedinečná gastronomie. A to vše na jednom místě.

Všechny ceny a objednávka

Součástí hotelu je nejen restaurace Mayflower, ale také bar Regent’s Club, salónek Esquire a v prostorách wellness centra pak bar Skyland.
Unikátní wellness centrum Skyland se nachází v nevyšším patře budovy. Návštěvníci si tak užijí relaxaci přímo pod hvězdami. Pro dokonalý odpočinek je připravena finská sauna, parní a mořská sauna a jacuzzi. Hlavním lákadlem je pak velký bazén s atrakcemi a protiproudem přímo pod prosklenou střechou. Nechybí ani odpočinková zóna s barem a letní terasou.
Na základě vstupní lékařské prohlídky a s přihlédnutím ke zdravotnímu stavu klienta vytváří komplexní individuální léčebný plán, zohledňující všechny individuální potřeby, indikace, kontraindikace, kompatibilitu a doplňkovost postupů. Tento plán přizpůsobují aktuálním potřebám klienta i v průběhu léčby tak, aby dosáhli nejlepšího a především dlouhodobého výsledku.

Hodnocení klientů: 9,1 z 10 ★★★★★★★★★☆

František hodnotí za starší pár pobyt v září 2021 ★★★★★★★★★☆

Klady:
prostředí

Zápory:
možnost levnějšího parkování v hotelech pro klienty

Michaela hodnotí za pár ve středním věku pobyt v srpnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Skvělý hotel, personál , jídlo i lázeňské procedury. Naprostá spokojenost.

Zápory:
Nic.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Jednolůžkové pokoje o rozměru minimálně 16 m² jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha), kosmetickým zrcátkem, fénem, LCD TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, županem a pontoflemi.
Dvoulůžkové pokoje Classic o rozměru minimálně 23 m² jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha), kosmetickým zrcátkem, fénem, LCD TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pontoflemi. Možnost pokoje pro invalidní osoby.
Dvoulůžkové pokoje Superior o rozměru minimálně 26 m² s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha), kosmetickým zrcátkem, fénem, LCD TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany, pontoflemi a rozkládacím sofa.

Stravování

V ceně pobytu snídaně nebo polopenze dle druhu pobytu (snídaně a večeře formou bohatého bufetového stolu nebo formou a la carte se salátovým bufetem – dle obsazenosti). Na špičkovou kvalitu všech pokrmů dohlíží hotelový šéfkuchař a nutriční terapeutka.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko nebo v dětské postýlce zdarma. Dítě 3–6 let na přistýlce v pokoji Superior pouze s polopenzí (bez procedur) zdarma. Přistýlka je možná pouze ve dvoulůžkových pokojích Superior.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování 350 Kč / den, platba na místě, nutnost rezervovat při objednání pobytu.
Vánoční večeře 750 Kč / osoba a pobyt, dítě 6–12 let 640 Kč / dítě a pobyt, dítě 3–6 let 375 Kč / dítě a pobyt.
Silvestrovská večeře s hubou k tanci a poslechu 1 500 Kč / osoba a pobyt, dítě 6–12 let 1 275 Kč / dítě a pobyt, dítě 3–6 let 750 Kč / dítě a pobyt.
Silvestrovský program 900 Kč / osoba a pobyt, dítě 6–12 let 765 Kč / dítě a pobyt, dítě 3–6 let 450 Kč / dítě a pobyt.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Karlovy Vary foto Karlovy Vary - Město, ve kterém vyvěrá více jak 60 teplých pramenů, z nichž je 12 ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL KRIVÁŇ HOTEL KRIVÁŇ, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL SLOVAN HOTEL SLOVAN, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL CONCORDIA HOTEL CONCORDIA, Karlovy Vary - Sanatoria společnosti Bohemia – lázně se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blíz...

Všechny hotely v Západních Čechách