CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Chateau Monty SPA Resort nabízí svým hostům vysoký standard ubytovacích, stravovacích, medical wellness a dalších služeb. Připravili jsme pro Vás také medical wellness programy a zážitkové rituály, které Vám pomohou vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy.

Všechny ceny a objednávka

Výhody nabídky

Neomezený vstup do hotelového bazénu, římských lázní a fitness.
Komplexní SPA a wellness služby pod jednou střechou. Individuální péče a nadstandardní přístup ke klientům.
Vysoce účinná tradiční i moderní léčebná a rehabilitační léčba.
Ideální místo pro milovníky přírody, turistiky a cykloturistiky.

Chateau Monty SPA Resort je mariánskolázeňskou dominantou, která se nachází v krásném lesoparku nad Mariánskými Lázněmi. Interiér hotelu je vybaven v zámeckém avšak moderním stylu s maximální péčí a důrazem na každý detail. Restaurace Diana servíruje zámecké à la carte menu s použitím kvalitních surovin od lokálních dodavatelů. Terasa La Panorama nabízí krásný výhled na Mariánské Lázně a vyzývá k uspořádání letního grilování.
V zámeckém parku si můžete vyzkoušet velmi oblíbenou střelbu z tradičního luku nebo si zde můžete zacvičit jógu či pilates. Podmanivá krása krajiny a klidného prostředí s výhodnou polohou blízko lesoparku s unikátní vyhlídkou na Mariánské Lázně nabízí nezapomenutelné zážitky.

Hodnocení klientů: 9,3 z 10 ★★★★★★★★★☆

Milan hodnotí za starší pár pobyt v únoru 2022 ★★★★★★★★☆☆

Klady:
Celkový vzhled rehabilitačních místností a také jejich vybavení. Saunový svět + bazén. Stravování polopenze neomezené a chutné.

Zápory:
Přemrštěný ceník rehabilitací, ceny v občerstvení, ale to neovlivníme.

Ilona hodnotí za pár ve středním věku pobyt v červnu 2023 ★★★★★☆☆☆☆☆

Klady:
Hotel má klidnou polohu v dostupnosti lázeňského centra. Velmi dobře funguje oddělení gastro, a to jak snídaně, večeře, polední snack i lobby bar, vždy ochotná a vstřícná obsluha.

Zápory:
Po nadšení z pobytu v loňském roce jsme letos bohužel již tak nadšení nebyli. Za celý týden nám nebylo vyměněno ložní prádlo, ani vyměněny ručníky, o vysávání ani nehovořím. V hotelu kategorie 4* je to zarážející. Zklamáním byla i hygiena při procedurách, kdy nebyly měněny ručníky pod hlavou a obličejem po jednotlivých klientech, na "suchém" vodním lůžku nebylo použito prostěradlo, ale klienti leželi jeden po druhém bez jakékoli desinfekce, stejně tak při kyslíkové terapii nebyly desinfikovány křesla (např. když si máte sednout po upoceném 150 kg chlapovi, tak si proceduru opravdu neužijete). Vše pravděpodobně z důvodu úsporných opatření, bohužel na úkor kvality.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje standard pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. Pokoje mají oddělená lůžka a mají zkosené stropy.
Dvoulůžkové pokoje superior pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka. Některé pokoje mají mírně zkosené stropy.
Dvoulůžkové pokoje de luxe pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka a mají balkon, pokoje jsou bez zkosení stropu.
Do všech typů pokojů lze přidat přistýlku.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně i večeře formou bohatého bufetu).

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování 400 Kč / noc, platba na místě.
Pobyt se psem 400 Kč / noc, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách