CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel Queens se nachází obklopený lesy a parky v centru vnitřního lázeňského území Mariánských Lázní. Vybavení a komfort hotelových pokojů a úroveň poskytovaných služeb splňuje nejvyšší očekávání čtyřhvězdičkového hotelu.

Všechny ceny a objednávka

Hosté mají k dispozici restauraci, bar, kavárnu s terasou, kvalitní tenisové a Padel tenisové kurty, přetlakovou halu, rozlehlé wellness a hlídané parkoviště kamerovým systémem.
K dispozici hostům je lounge s krbem, Wi-Fi a TV s 70″ obrazovkou, pro sledování vašich oblíbených sportovních přenosů.
Hotel poskytuje ozdravné, relaxační či sportovní pobyty a je ideální k aktivnímu i pasivnímu odpočinku. Využijte možnost výuky golfu a tenisu s našimi profesionálními trenéry. Spolupracujeme s nejlepšími golfovými hřišti v Karlovarském kraji, kde Vám zarezervujeme startovní časy a greenfee za velice výhodné ceny.
Nechte se rozmazlovat ve spa, díky kterému si během pobytu odpočinete a načerpáte novou energii. Spa vám nabízí relaxační bazén s protiproudem, Jacuzzi, relaxační zónu, parní a finskou saunu a fitness.

Hodnocení klientů: 9,8 z 10 ★★★★★★★★★★

Alena hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
prijemny personal na vsech frontach,cisto,super wellnes a masaze

Zápory:
pouze nam ve velkem bazenu chybelo zabradli pro bezpecny vstup a vystup z vody

Marie hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Nový hotel ubytování perfektní, personál ochotný a vstřícný, výborné snídaně formou bufetu, bezplatný celodenní welness

Zápory:
nevím

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje superior: s vlastním sociálním zařízením, minibarem, trezorem, LCD TV, připojením k internetu přes Wi-Fi a některé pokoje s balkonem. Nekuřácký pokoj. Velikost dvoulůžkového pokoje 21–25 m². Velikost jednolůžkového pokoje 21 m².
Dvoulůžkové pokoje superior de luxe: s vlastním sociálním zařízením, minibarem, trezorem, LCD TV, pohovkou s konferenčním stolkem, připojením k internetu přes Wi-Fi a některé pokoje s balkonem. Nekuřácký pokoj. Velikost pokoje 31 m².
Dvoulůžkové apartmán se dvěma přistýlkami: s vlastním sociálním zařízením, minibarem, trezorem, LCD TV, připojením k internetu přes Wi-Fi a některé apartmány s balkonem. Nekuřácký apartmán. Velikost apartmánu 45–59 m². Luxusní prostorný apartmán s oddělenou ložnicí a pohodlným obývacím pokojem s rozkládací pohovkou.

Stravování

V ceně pobytu snídaně nebo polopenze dle druhu pobytu.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě. Parkování vozidla na hlídaném parkovišti 200 Kč / noc, platba na místě. Pobyt se psem 390 Kč / noc.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách