CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Luxusní 4 hvězdičkový hotel, který byl přestavěn z původní vily postavené koncem 19. století pro Alexandra Von Humboldt.

Všechny ceny a objednávka

Humboldt Park Hotel & Spa nabízí široké spektrum léčebných, wellness i hotelových pobytů. V roce 2020 se hotel výrazně zaměřil na léčebné pobyty s posílením imunitního systému. Vzhledem k těsné blízkosti slavných karlovarských kolonád a horkých pramenů představuje ideální volbu pro všechny, kteří se jedou do Karlových Varů léčit.

Hodnocení klientů: 9,6 z 10 ★★★★★★★★★★

Táňa hodnotí za starší pár pobyt v prosinci 2023 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Ochota personálu

Zápory:

František hodnotí za starší pár pobyt v listopadu 2023 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Prostředí hotelu - ubytování, bazén, sauny i výřivka. Destinace hotelu v blízkosti centra Karlových Varů. Hlavně však přístupu personálu restaurace a jídelny, výborná kuchyně a široká nabídka bufetového stravování. Pohodový přístup doktora a personálu při lázeňských procedurách. S dcerou Jitkou jsme byli moc spokojeni a určitě doporučujeme dalším zájemců. Strávili jsme krásný pohodový pobyt.

Zápory:
Příliš připomínek vylepšování nemám. Zaskočila mně cena za parkování v prostoru hotelu, ale jak jsem viděl, tak to odpovídá místním zvyklostem. Proto se nedivím, ale vlastní parkování jsem vyřešil zaparkováním 15 minut za výrazně výhodnějších podmínek. Patřím do skupiny seniorů 75+ a dcera Jitka 50+, To jen pro upřesnění i mých možností.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Jednolůžkové pokoje comfort s vlastním sociálním zařízením, minibarem, TV, trezorem a připojením k internetu přes Wi-Fi. Koupelna je vybavena hotelovou kosmetikou, sprchovým koutem, bidetem, zrcadlem, fénem a kosmetickým zrcátkem. V pokoji je také k dispozici župan, pantofle, šitíčko, hadřík na čištění obuvi a lžíce na boty. Pokoje jsou s výhledem do tichého dvora nebo na řeku. Velikost pokoje 16–20 m² a velikost postelí 90×200 cm nebo 140×200 cm.
Dvoulůžkové pokoje comfort s vlastním sociálním zařízením, minibarem, TV, trezorem a připojením k internetu přes Wi-Fi. Koupelna je vybavena hotelovou kosmetikou, vanou nebo sprchovým koutem, bidetem, zrcadlem, fénem a kosmetickým zrcátkem. V pokoji je také k dispozici župan, pantofle, šitíčko, hadřík na čištění obuvi a lžíce na boty. Pokoje jsou s výhledem do tichého dvora nebo na řeku. Velikost pokoje 25–30 m² a velikost postelí 180×200 cm.
Dvoulůžkové pokoje superior s možností jedné přistýlky s vlastním sociálním zařízením, minibarem, gaučem, TV, trezorem a připojením k internetu přes Wi-Fi. Koupelna je vybavena hotelovou kosmetikou, vanou, bidetem, zrcadlem, fénem a kosmetickým zrcátkem. V pokoji je také k dispozici župan, pantofle, šitíčko, hadřík na čištění obuvi a lžíce na boty. Pokoje jsou s výhledem do tichého dvora nebo na řeku. Velikost pokoje 28–34 m² a velikost postelí 180×200 cm.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně a večeře formou bufetu). Možnost dokoupení obědů za akční cenu.

Slevy

Dítě do 3 let zdarma – dětská postýlka na vyžádání zdarma.
SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro Komplexní léčebný pobyt, Léčebný pobyt light a Seniorské pobyty na 4 a 5 nocí.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Parkování 430 Kč / noc, platba na místě – nutno rezervovat předem. Domácí zvíře (na ověření předem u hotelu) 360 Kč / noc, platba na místě. Pokoje s balkonem jsou za příplatek 240 Kč/noc, platba v hotelu na recepci.

Povinný Vánoční příplatek 600 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 300 Kč / dítě a pobyt (Vánoční rozšířený bufet v rámci večeře, vánoční přípitek).
Povinný Silvestrovský příplatek 840 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 420 Kč / dítě a pobyt (Silvestrovský rozšířený bufet v rámci večeře, silvestrovský přípitek).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Karlovy Vary foto Karlovy Vary - Město, ve kterém vyvěrá více jak 60 teplých pramenů, z nichž je 12 ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • WELLNESS HOTEL ROYAL REGENT WELLNESS HOTEL ROYAL REGENT, Karlovy Vary - Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti léčivých pramenů a zároveň na velmi klidném a tichém místě lázeňské zóny. Lázeňská péče, wel...
  • HOTEL KRIVÁŇ HOTEL KRIVÁŇ, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL SLOVAN HOTEL SLOVAN, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...

Všechny hotely v Západních Čechách