CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Čtyřhvězdičkový Grandhotel Nabokov se nachází v blízkosti Kolonády se Zpívající fontánou (150m) a těsném sousedství parku u Lesního pramene (50m).

Všechny ceny a objednávka

Hotelový komplex vznikl propojením sedmi historických budov a dostavbou wellness centra Aglaja. Stal se tak jedním z nejmodernějších hotelů v tomto městě. Disponujeme 127 luxusně zařízenými pokoji a stylově upravenou hlavní budovou Imperial, z dílny italské designerky.
Jedinečný projekt GRANDHOTELU NABOKOV tak v sobě snoubí klasickou lázeňskou architekturu 19. století s moderním designem 21. století. Nabízí nejen prvotřídní ubytování a lázeňské procedury, ale také péči ve vlastní lázeňské klinice a prostorném wellness centru Aglaja.

Ubytování

Pokoje Comfort o rozměru minimálně 20–27 m² jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kosmetickým zrcátkem fénem, LCD TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, čajovým a kávovým setem, županem a pontoflemi. Do pokoje lze jen dětskou postýlku.
Pokoje Superior o rozměru minimálně 28–34 m² jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kosmetickým zrcátkem, fénem, LCD TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, čajovým a kávovým setem, župany a pontoflemi. Do pokoje lze přidat jednu přistýlku a dětskou postýlku.
Junior Suite o rozměru minimálně 37–53 m² jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sedací soupravou (pohovkou), kosmetickým zrcátkem, fénem, LCD TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, čajovým a kávovým setem, župany a pontoflemi. Klimatizace v budově Imperial (pokoj typu Junior Suite s klimatizací na vyžádání). Do junior suite lze přidat až dvě přistýlky a dětskou postýlku.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně a večeře formou bohatého bufetu).

Slevy

Dítě do 3 let zdarma – dětská postýlka na vyžádání zdarma.
SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro léčebné pobyty a balíčky lázně pro všední den.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Parkování 300 Kč / noc, platba na místě – nutno rezervovat předem. Domácí zvíře (na ověření předem u hotelu) 360 Kč / noc, platba na místě. Pokoje s balkonem jsou za příplatek.
Povinný Vánoční příplatek 1 680 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 840 Kč / dítě a pobyt (Vánoční rozšířený bufet v rámci večeře, vánoční přípitek).
Povinný Silvestrovský GALA příplatek 4 560 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 2 280 Kč / dítě a pobyt (Silvestrovská Gala večeře, silvestrovský raut, silvestrovský přípitek a doprovodný program bude upřesněn).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách