CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel Pacifik****+ je monumentální budova s neobyčejnou secesní fasádou na konci hlavní ulice v Mariánských Lázní s vlastním minerálním pramenem.

Všechny ceny a objednávka

Grandhotel Pacifik je historická dominanta z roku 1905 s jedinečnou atmosférou a úchvatným výhledem na centrum lázeňské čtvrti a kolonádu se Zpívající fontánou. Hotel má vlastní minerální pramen, wellness a beauty: bazén s masážními tryskami a vířivými proudy, tropickou sprchu, saunu, sanatorium, koupele, masáže, solárium – sluneční ostrov, kosmetiku, kadeřnictví a laser centrum Asklepion. Profesionální tým lékařů a moderně vybavená léčebná oddělení, kde je možné absolvovat komplexní lázeňskou léčbu. Prioritou jsou léčebné, procedury z přírodních léčivých zdrojů – minerální koupele, pitná kúra, suché plynové koupele CO2, plynové injekce, slatinné zábaly a inhalace, vodoléčba a rehabilitace, různé druhy masáží, Kneippova terapie a další.

Hodnocení klientů: 9,5 z 10 ★★★★★★★★★★

Jiřina hodnotí za starší pár pobyt v březnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
KONFORT

Zápory:
INFORMACE

Roman hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Kvalita ubytování typu suit - klid, pohodlí, servis, klimatizace i topení, dále velmi kvalitní a rozmanitá strava, rovněž úroveň zdravotních služeb na vysoké úrovni. Ochota pracovníků v recepci byla výjimečná, den před odjezdem měla má partnerka poměrně závažné zažívací problémy, recepční paní Lenka vše perfektně vyřešila, rovněž nám pomohla službu konající zdravotní sestra - moc děkujeme. Masér v prvním poschodí byl bezchybný, jen mne mrzí, že jsem si nezapamatoval jméno.

Zápory:
Nic podstatného - z parkování v parkovacím době jsem měl obavy, byl stavěn pro menší vozy před mnoha léty a nechtěl jsem riskovat odření vozu. Pracovníci recepce ale doporučili jiné parkování (dokonce levnější), takže spokojenost. Takže snad jen malá vada na kráse. Přijeli jsme z Ostravy 20.8.2021 po docela nepříjemné cestě na D1, cca kolem 19. hod. jsme šli na wellcome drink, netušili jsem, že doba podávání je omezená a striktně nám bylo oznámeno, že 10:00-17:00 (cituji přesně), tedy že nic nebude a že si drink můžeme dát třeba další den. Když jsem namítl, že wellcome znamená uvítání tak barman sdělil, že nás sice vítá , ale budeme čekat. Po delší době čekání jsem si drink koupil a překvapivě byl přinesen briskně. Vzhledem k tomu, že v baru nebyl zrovna velký nával, poněkud mne to rozladilo. Jistě chápete, že nešlo o 1 dcl bílého nebo červeného vína. To že následující den nebyl po cca 20 minutách schopen donést 2 láhve vína (ne ty nejlevnější) vedlo k tomu, že jsme objednávku zrušili. Nicméně jistě nešlo o systémovou chybu, za 2 dny se barmani vyměnili a nebyl žádný problém. Rozhodně bych nechtěl, aby měl chlapec nějaké potíže, ale pokud by získal trochu nadhled, bude to možná i k jeho prospěchu.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích kategorie Superior s vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem, připojením na internet přes Wi-Fi, minibarem, sejfem, fénem, županem a výhledem do vedlejší ulice nebo do zadního traktu. Pokoje Superior Plus jsou větší a mají výhled na náměstí.

Stravování

V ceně pobytu snídaně, polopenze nebo plná penze dle druhu pobytu. Možnost dokoupení obědů.

Slevy

Děti do dovršení věku 4 let mají pobyt zdarma (při ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se dvěma dospělými osobami).
Sleva 5% na všechny pobyty od 14 nocí.
Sleva 10% na všechny pobyty od 21 nocí.

Příplatky

Rekreační poplatek od 18–70 let 50 Kč/osoba a den, platba na místě.
Příplatek za pokoj Superior Plus 250 Kč / osoba a noc.
Malý pes 300 Kč/ pes a den, platba na místě. Příplatek za vánoční program je 835 Kč/osoba a pobyt. Příplatek za silvestrovský program 2 780 Kč/osoba a pobyt. Děti do 12 let mají 50% slevu na vánoční a silvestrovský příplatek.

Doprava

Parkování je možné u hotelu Butterfly a Imperiál v podzemních garážích 270 Kč/den, na hlídaném parkovišti u hotelu Nové Lázně 170 Kč/den nebo u hotelu Centrální Lázně a Maria Spa 150 Kč/den. Doporučujeme rezervovat parkování předem. Možnost parkování se nabízí také na centrálním parkovišti přímo v centru města (za městským divadlem).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách