CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

V hotelu na vás čeká dokonalá péče se vším pod jednou střechou. Především se o vás bude starat tým profesionálních lékařů a rehabilitačních pracovníků. Komfortně vybavený lázeňský hotel je vhodný zejména pro klienty, kteří kladou důraz na klid a péči.

Všechny ceny a objednávka

Najdete zde komplexní balneocentrum, bazén, saunu, ale také kavárnu s barem pro chvíle příjemného posezení.
Česká a mezinárodní kuchyně vám bude servírována v nádherné hotelové restauraci, snídaně formou švédských stolů.
Ve druhém patře se můžete nechat rozmalovat na kosmetice, pedikúře nebo u kadeřníka.
V hotelu je léčebné oddělení a lékař, kavárna, lobby bar, venkovní terasa a společenská místnost, rehabilitační bazén a sauna, internetový koutek, office service, denní tisk, knihovna, fitness koutek, půjčovna jízdních kol a nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů a možnost zapůjčení DVD přehrávače. Speciální procedury jsou zajišťovány v protějších Luisiných lázních.
Léčí se zde onemocnění srdce a cév, onemocnění pohybového aparátu, následná péče po onkologických onemocněních a realizují se zde preventivní programy.

Hodnocení klientů: 8,8 z 10 ★★★★★★★★★☆

Miroslav hodnotí za starší pár pobyt v lednu 2024 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Ubytování, ochota personálu, lázeňské procedury...

Zápory:
Stravování...

Anna hodnotí za starší pár pobyt v únoru 2024 ★★★★★★★★★★

Klady:
Velmi dobré služby, vše bylo v nejlepším pořádku.

Zápory:
Tam není co vylepšovat. Hotel byl velmi, velmi skvělý. Personál úžasně ochotný, procedury na nejvyšším stupni.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Jednolůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 10–16 m² a velikost postelí 100×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora nebo podkrovní. Velikost pokoje 13–24 m² a velikost postelí 2× 100×200 cm.
Jednolůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem na park nebo Jiráskovou ulici, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 13–16 m² a velikost postelí 100×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem na park nebo Jiráskovou ulici, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 14–33 m² a velikost postelí 2× 100×200 cm.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně formou bufetů, večeře servírované – výběr ze 3 hlavních jídel + salátový raut). Možnost dokoupení obědů za akční cenu.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí. Slevy nelze uplatnit na už zlevněné pobyty.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování u hotelu (dle dostupnosti v den příjezdu 250 Kč / auto a noc, platba na místě. Parkování na centrálním parkovišti 192 Kč / auto a den, platba na místě.
Pobyt se psem (40 cm do 12 kg) na vyžádání 360 Kč / noc. Zákaz vstupu se psem do restaurace a na procedury.
Pokoje s balkonem jsou za příplatek 250 Kč / pokoj a noc, platba v hotelu na recepci.

Povinný Vánoční příplatek 1 920 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 960 Kč / dítě a pobyt (Vánoční rozšířený bufet v rámci večeře, vánoční přípitek).
Povinný Silvestrovský příplatek 4 080 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 2 040 Kč / dítě a pobyt (Silvestrovský rozšířený bufet v rámci večeře, silvestrovský přípitek).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Františkovy Lázně foto Františkovy Lázně - Jsou jedním z pilířů tzv. „Západočeského lázeňského trojúhe...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách