CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Nové tatranské wellness v Jasné láká domácí i zahraniční turisty

11. května 2015

Wellness Hotel Chopok **** má od letošního roku v provozu dvě wellness centra.

Nově postavené Wellness centrum & bazén PRASLIČKA. V hotelu je i nově postavené moderní kongresové centrum praslička, nové profesionální fitness centrum a relax bar. Kromě toho je hostům k dispozici v původní části i rodinné Wellness centrum & bazény PLESNIVEC, se vstupem do saun pro děti od 10 let. Dětský bazén, vířivka a bazén s rozměrem 15×7,5 má teplotou vody 32 °C, jsou vyhledávaným místem rodin k odpočinku i dovádění dětí. V centru je i 5 druhů saun, venkovní ochlazovací bazén (ledová jeskyně) a venkovní vířivka. Teplota vody v bazénu je 32°C. Součástí bazénového komplexu je i hydromasážní whirlpool pro 5 osob.

Na výběr jsou sauny finská, infrasauna, bio, bylinková a aromatická parní lázeň. Zajímavostí je i hydromasážní vířivka whirlpool, která slouží k regeneraci organismu, uvolnění svalstva celého těla a prokrvení pokožky. Je vybavena soustavami trysek na masáž jednotlivých svalových skupin. Teplota vody v ní je 33°C – 35°C. Je zde i nově otevřený Relax bar, který nabízí kvalitní zábavu v útulném prostředí, bowling se 4 dráhami, 3 kulečníkové stoly a herna (stolní fotbal, airhockey, automobilový trenažér).

Wellness Hotel Chopok **** v Jasné v Nízkých Tatrách získal podle hodnocení Trend TOP hotely a restaurace, pro rok 2015 ocenění nejlepšího 4 * hotelu na Slovensku. První trojku uzavírá společně s 5 * ubytovacími zařízeními. V TREND žebříčku se neochvějně již čtvrtý rok drží na první pozici i ve své kategorii 4 * hotelů. Hodnocení hostů potvrzují přesvědčení samotných odborníků z oblasti hotelnictví a zařazují tak hotel oprávněně na špičku ubytovacích zařízení na Slovensku.

Související oblasti

  • Nízké Tatry foto Nízké Tatry - Druhé nejnavštěvovanější pohoří Slovenska a oblast, kde z turistického menu můžete ochutnat nevídané množství aktivit.