CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Exkluzivní prodej zážitkových žetonů

24. ledna 2019

Připravili jsme si pro Vás 9 zážitkových řemesel, které jsi můžete přijít vyzkoušet, ochutnat, zhotovit nebo prohlídnout k nám do Jeseníku.

Exkluzivní nabídka u těchto řemesel:
Nedělní škola řemesel (vyzkoušení výroby dekorativního předmětu z vlny Valašských ovcí) tento zážitek je poskytnut za 2 žetony, dále (ochutnávka dobrot z farmy) tento zážitek je poskytnut za pouhý 1 žeton.
Sklárna TOMI (vyzkoušení foukání skla do formy a k tomu skleněná placka s logem sklářské huti) tento zážitek je poskytnut za pouhý 1 žeton
Kozí farma U Nýdrlů (ochutnávka kozích sýrů a prohlídka farmy s výkladem) zážitek lze pořídit za pouhý 1 žeton.
Ovčín Domašov (ochutnávka ovčích a kravských sýrů ve váze 100 g) zážitek lze pořídit za pouhý 1 žeton, dále (prohlídka zemědělského muzea s výkladem) tento zážitek lze také pořídit za 1 žeton.
Schaumannův Dvůr (zážitkové plnění Živé vody Schaumannovky spojené s exkluzivní výrobou vlastní láhve – pouze ve středu), tento zážitek je poskytnut za 2 žetony.
Muzeum turistických známek (vytvoř si svoji turistickou známku na nultém rozcestníku) tento zážitek je poskytnut za 2 žetony.
Farma Bovine (komentovaná prohlídka farmy spojená s ochutnávkou čerstvého kravského mléka) tento zážitek je poskytnut za 1 žeton.
Kozí farma Úvalno (prohlídka kozí farmy s ochutnávkou kozích produktů ) tento zážitek je poskytnut za 1 žeton.
Tkalcovna Rejvíz (vyzkoušení tkaní na tkalcovském stavu nebo vyzkoušení předení na kolovrátku) tento zážitek je poskytnut za 2 žetony.

Hodnota žetonu je 40 Kč. Po zakoupení žetonu Vám bude poskytnut v naší cestovní kanceláři, nemůžete-li si žeton vyzvednout, bude Vám zaslán poštou na Vaši adresu.
Doporučujeme kontaktovat provozovatele zážitku při objednání se na prohlídku, ochutnávku, zhotovení vlastního předmětu nebo vyzkoušení výroby.

Související oblasti

  • Jeseníky foto Jeseníky - Čistý a svěží vzduch, atraktivní horský terén, množství nádherných vodopádů, průzračné bystřiny, krásný pohled na horské masívy, skvělé lyžařské podmínky a možnost lázeňství – tak by se daly charakterizovat Jeseníky.