CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Gurmánský ráj v APHRODITE PALACE v Rajeckých Teplicích

1. června 2015

Nová technologie přípravy jídel Sous-vide v lázních Rajecké teplice. Podle evropských trendů, lázně přicházejí s technologickou novinkou přípravy jídel.

Lázně Rajecké Teplice jsou mezi klientelou známé a oblíbené nejen svými léčebnými a wellness procedurami, ale také luxusním ubytováním a vyhlášenou kuchyní. Snaha majitelů proniknout mezi evropskou lázeňskou elitu je podpořena kvalitní gastronomií.

Lázně se snaží splňovat vysoká kritéria kvality za dostupné ceny, na které jsou domácí hosté zvyklí. V letní sezóně bude spuštěn provoz nové restaurace u venkovních bazénů. Stylově bude podobná, jako restaurace v Aphrodite Palace a prioritně bude sloužit koupajícím se hostům. Součástí bude otevřená kuchyně, tzv. front cooking, kde klienti mohou přímo sledovat přípravu jídel. V nabídce budou speciality regionální i mezinárodní kuchyně, která bude v létě doplněna o nabídku sezónních jídel a nápojů.

V lázních APHRODITE jsou klientům připravovaná jídla, která nejen uspokojí jejich gurmánské choutky, ale zajistí i tzv. gastronomický zážitek, o to se postará letošní novinka – technologie Sous-vide (ve vakuu, bez vzduchu), která se začíná po prvních testovacích měsících tohoto roku naplno využívat. Tato technologie klade důraz na kvalitní surovinu, kterou může být například hovězí i vepřové maso, drůbež, ryby, ale i zelenina. Surovina se připravuje ve speciálním potravinářském kapse bez přístupu vzduchu, díky čemuž si potrava zachovává své nutriční hodnoty, vitamíny, potřebnou šťavnatost, vůni i přirozenou chuť.

Aphrodite Palace Rajecké Teplice

Související oblasti