CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Bardejovské kúpele - Nové lázně v naší nabídce

18. února 2017

Bardejovské Kúpele patří k nejkrásnějším lázeňským městečkům na Slovensku. Proslavili se už v minulosti, nejen svými minerálními vodami, které blahodárné působí na trávicí trakt.

Hotel Alžběta v Bardejovských Kúpelích se nachází za lázeňským parkem, u lázeňského domu Balneoterapie. V červenci roku 2016 prošel kompletní rekonstrukcí. Alžběta je propojená s Balneoterapií spojovací chodbou, ubytovaní klienti se stravují v jídelně hotelů Astoria/Ozón. Budova je třípatrová, novinkou je výtah. Alžběta má vlastní recepci a přímo v budově se nachází i solná jeskyně, která je k dispozici všem návštěvníkům lázní.

více viz.:https://do­volena.ck-rekrea.cz/…tel-alzbeta/

Hotel Ozón byl postaven v roce 1976. Svojí lůžkovou kapacitou je největším ubytovacím zařízením v Bardejovských Kúpelích. Rozsahem svých služeb uspokojí i náročné návštěvníky. Hotel má 5 poschodí, je vybavený výtahy a jídelnou. Hotel je propojen chodbou s Lázeňským domem – Balneoterapií, kde seč podávají lázeňské procedury.

více viz.: https://dovole­na.ck-rekrea.cz/…-hotel-ozon/

Hotel Astória v Bardejovských Kúpelích je jejich historickou dominantou. Hotel byl postaven v roce 1898. Hotel Astória nabízí jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje a apartmány. Pokoje jsou zařízeny nábytkem, který ladí s historickým stylem budovy. Hotel je dvouposchoďový s výtahem i vlastní jídelnou. Stejně jako Ozón je i Astória propojená chodbou s lázeňským domem – Balneoterapií. Nachází se zde i koncertní sál s kapacitou 100 míst.

více viz.: https://dovole­na.ck-rekrea.cz/…tel-astoria/

Hotel Alexander**** v Bardejovských Kúpelích je nově zrekonstruovaný luxusní hotel. Byl rekonstruován roku 2015/2016. Hotel disponuje kapacitou 150 míst. Rozsahem svojich služeb uspokojí i náročné návštěvníky. Hotel je propojený spojovací chodbou s hotelem Ozón***. Technické vybavení určené na kongresy je na nejmodernější úrovni. Hotel má i vlastní wellness centrum a fitness.

více viz.: https://dovole­na.ck-rekrea.cz/…l-alexander/

Související oblasti

  • Východní Slovensko foto Východní Slovensko - Tady se nemluví slovensky. Na východním Slovensku se hutori, hvari a rečuje. Ale my Češi to často ani nepoznáme.