CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

THERMAL HOTEL VISEGRÁD - Novinka

2. listopadu 2017

Thermal hotel Visegrád se nachází cca 40 km od Budapešti, nedaleko Dunaje a v sousedství lesního parku Pilis. Čtyřhvězdičkový hotel nabízí svým klientům prvotřídní služby, odpočinek a relaxaci.

Hotelová restaurace Danube terasou a nádherným výhledem na Dunaj podává speciality maďarské a mezinárodní kuchyně. Navštívit můžete také ostatní bary: Topáz Drink Bar, Aquamarine Pool Bar and Lepence Beer Bar. Hotelové wellness centrum a fitness se nachází ve druhém patře hotelu, má vlastní recepci. Jedním z přírodních pokladů Visegrádu je termální minerální pramen. Termální voda je známá svým protizánětlivým účinkem. Hotelové wellness centrum je zásobováno léčivou vodou s pramene, který vyvěrá nedaleko hotelu. Bazény: venkovní a vnitřní zážitkové bazény, dětské a termální bazény, vekovní bazén, letní bazén s terasou. Saunový park: finská sauna, parní lázeň s bazénkem, aromatická parní lázeň, aroma kabina, zážitkové sprchy, infra sauna.

více viz. https://www.ry­wal.cz/…el-visegrad/

Související oblasti

  • Visegrád foto Visegrád - Visegrád je oblast žijícího středověku, kde se dnes zachovává duch starých králů a kde mlčení dunajské hudby, palácová hudba, vzrušení z rytířských turnajů a věčné hostiny lesa vyzdvihují svět zapomenuté minulosti.