CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Důležité sdělení pro cestování

12. února 2021

Platí pro klienty, kteří jedou do hotelu Imperial (hotel Sanssouci), Karlovy Vary. Platí pro klienty, kteří jedou do hotelu Hvězda – Mariánské Lázně – okres CHEB – vše v provozu, bazén, sauny i vířivka, procedury – vše se předem rezervuje na daný čas

Dobrý den,

Přijíždět mohou lidé směřující na zdravotní pobyty do lázní. Lázeňské pobyty patří k povoleným výjimkám. Jedete do lázní, které Vám budou poskytovat léčebnou péči. Toto je sdělení ministerstva zdravotnictví a Usnesení Vlády ČR č. 121 ze dne 11.2.2021 o přijetí krizového opatření, kde mají výjimku CESTY DO ZDRAVOTNICKÝCH ZAŘÍZENÍ, KDE SE BUDETE LÉČIT.

V případě, že Vás zastaví Policie a bude Vás kontrolovat, prosím sdělte následující:

Jedete na léčebný pobyt s procedurami a vstupní lékařskou prohlídkou, to znamená, že jedete do lázní – do zdravotnického zařízení se léčit! V případě potřeby předložíte při kontrole Policii náš ubytovací voucher, kde je vše uvedeno. To znamená, že se jedete léčit do zdravotnického zařízení s procedurami a vstupní prohlídkou do hotelu Imperial v Karlových Varech nebo do hotelu Hvězda v Mariánských Lázních.

Vše je důkladně projednáno s vedením hotelu Imperial a hotelu Hvězda.
Doporučuji být vybaveni respirátorem třídy FFP2.

Přeji Vám šťastnou cestu a příjemný pobyt v lázních.

S pozdravem

Ing. Ivana Rybiářová
ředitelka

TEL. 725 484 758

Související oblasti

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Karlovy Vary, Františkovy, Mariánské a Konstantinovy lázně, ale nabízí i množství jiných turisticky atraktivních míst.