CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

HOTEL GALERIA THERMAL BEŠEŇOVÁ ★ ★ ★ ★ 

(BešeňováLiptov)

Vyzkoušejte absolutní relax na vlastní kůži a dopřejte si doušek zdraví v soukromí privátní termální zóny, která je přístupná pouze pro ubytované hosty v Galeria Thermal Bešeňová.

Všechny ceny a objednávka

Díky snadnému přístupu přes hotel vás čekají za dveřmi vašeho pokoje privátní bazény s geotermální vodou o rozloze 380 m2. Relaxační bazény s teplotou vody 30 – 38 °C vám zaručí odpočinek v každém počasí a navíc, jedinečné složení termální vody s obsahem lithia bude mít příznivý vliv na váš organismus i duševní pohodu.
Co vás čeká v privátní termální zóně: 3 soukromé bazény pro hosty hotelu, terasa s lehátky nebo křesly, nabídka lobby baru na terase s obsluhou. V průběhu dne probíhají u hotelových termálních bazénů nebo ve wellness centru jedinečné ozdravující wellness rituály. Rituály u bazénů jsou bezplatné, za procedury ve wellness centru se platí.

Geotermální voda vyvěrá z hloubky 1987 metrů s teplotou 60,5 °C a pozitivně ovlivňuje tělo i duši. Přitom si užijete bláznivé chvíle na tobogánu, v bazénu s umělým vlnobitím nebo sportovní adrenalin při sjíždění divoké řeky či potápění.
 
Resort Bešeňová nabízí: venkovní bazény s termální vodou, venkovní bazény s čirou vodou (v provozu v letní sezóně), vnitřní bazény s čirou vodou, zábavně-adrenalinovou zónu – více než 1 km drah (tobogány a skluzavky), bazén s umělým vlnobitím, dětský bazén s vodním hradem a atrakcemi. V letní sezóně jsou k dispozici: potápění v Diving centru, divoká řeka, bazén s atrakcemi a jiné.
Sauna je ideálním místem na obnovu duševních, tělesných sil a prevence před nemocemi. Je jen na vás, zda se rozhodnete pro klasické saunování nebo jedinečné denní saunové rituály, případně noci saunových rituálů, rozhodněte se zda dáte přednost: sauně s bylinkami (s výrazným aroma), solné inhalaci (vhodná na dýchací cesty), výrazná mentolová inhalace (krásně otevře póry a následně vyčistí pokožku) a suchá finská sauna (pro nastartování imunity v kombinaci se studeným koupelí).

Hodnocení klientů: 9,5 z 10 ★★★★★★★★★★

Lenka hodnotí za pár ve středním věku pobyt v srpnu 2023 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Krásné ubytování, výborná strava, milé vystupování i jednání personálu, nádherný aquapark.

Zápory:
Nevím o ničem.

Josef hodnotí za starší pár pobyt v červnu 2023 ★★★★★★★★★★

Klady:
Všechno

Zápory:

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje Thermal s možností jedné přistýlky, mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, trezor, telefon, mini bar, čajový set, sušič na vlasy, župan a papuče, klimatizace, připojení k internetu přes Wi-Fi a balkon s výhledem. Pro větší rodiny jsou dva pokoje propojitelné dveřmi. Možnost oddělení lůžek.
Dvoulůžkové pokoje Thermal Exclusive s možností dvou přistýlek, mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, trezor, telefon, mini bar, čajový set, sušič na vlasy, župan a papuče, klimatizace, připojení k internetu přes Wi-Fi a terasu pro chvíle relaxu s lehátky nebo křesly. Nabídka lobby baru s obsluhou až k pokoji na terasu. Z pokojů je výhled do areálu vodního parku. Možnost oddělení lůžek.
Dvoulůžkové pokoje Galeria bez možností přistýlek, mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, trezor, telefon, mini bar, čajový set, sušič na vlasy, župan a papuče, klimatizace, připojení k internetu přes Wi-Fi a jacuzzi pro 2 osoby přímo na pokoji s prosklenou stěnou a nádherným výhledem. Z pokojů je výhled na Chopok. Možnost oddělení lůžek.
Dvoulůžkové apartmány s možností dvou přistýlek, mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, trezor, telefon, mini bar, čajový set, kávovar na kapsle, sušič na vlasy, župan a papuče, klimatizace, připojení k internetu přes Wi-Fi.

Stravování

V ceně pobytu snídaně formou rozšířeného bufetu se zaměřením na zdravé a lokální potraviny nebo polopenze.
Lobby bar u recepce hotelu s výhledem na termální bazény, nabídka kávy, čajů, nealko i alko nápojů, fresh drinků z čerstvého ovoce, v provozu od 10:00 – 23:00 hod.

Oblast

  • Liptov foto Liptov - Turistické srdce Slovenska — bohatě obdařená dolina mezi Velkou a Malou F...

Obec

  • Bešeňová foto Bešeňová - Bešeňová je obec, kterou proslavilo celoročně otevřené moderní termá...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Litujeme, ve Vámi vybraném termínu není možná rezervace ubytování. Prosím, zvolte si jiný termín.

Zvolte jiný termín, skladbu osob, nebo si prohlédněte aktuální obsazenost hotelu.

 
}

Podobní ubytovatelé

  • PENZION FONTÁNA PENZION FONTÁNA, Bešeňová - Penzion Fontána se nachází v krásném prostředí obce Bešeňová, cca 300m od komplexu termálního koupaliště.

Všechny hotely v Liptově