CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

CHALETS JASNÁ COLLECTION ★ ★ ★ ★ 

(Demänovská DolinaNízké Tatry)

Chalety nabízí příjemnou horskou atmosféru a neopakovatelný výhled na Chopok.

Všechny ceny a objednávka

Představte si šarmantní horskou chatu, kde si ve francouzském stylu naplno vychutnáváte bohémské art de vivre. Usaďte se do komfortního křesla a dopřejte si ničím nerušenou exkluzivitu, panoramatický výhled z vašeho prostorného balkonu nebo teplo z vašeho praskajícího krbu. Chalety Jasná Collection**** si vás podmaní svým klidem a zároveň stylem, který si v prostředí výjimečného prostředí Slovenské hor prostě zamilujete.

Ubytování

V každém Mountain Chaletu se nachází 2 dvoulůžkové ložnice v prvním poschodí, 3 koupelny (dvě koupelny se sprchovým koutem v prvním poschodí a jedna malá koupelna v druhém poschodí), kuchyň s jídelním stolem a kompletním vybavením – zahrnuje obědovou sestavu pro 6 osob, k dispozici je mikrovlnka, sporák, myčka nádobí, kávovar, obývací pokoj nacházející se v druhém poschodí s krbem, balkónem a rozkládacím gaučem, který může sloužit jako přistýlka pro 2 dospělé osoby, terasa nebo balkón, TV/SAT, Wi-Fi připojení na internet, osušky, župany a přezůvky pro dokonalé pohodlí.

Mountain Chalet – u každého chaletu se nachází parkoviště a v přízemí najdete lyžárnu. Hostům v apartmánech Mountain Chalet není k dispozici vlastní in-house wellness.

Mountain Chalet se soukromým wellness – u každého chaletu se nachází parkoviště a v přízemí najdete lyžárnu. V tomto typu chaletů je vám k dispozici i soukromé in-house wellness, kde si do sytosti můžete odpočinout pouze v kruhu vašich nejbližších.

Stravování

Vlastní strava nebo snídaně dle druhu pobytu. K večeřím můžete využít následující restaurace hotel Pošta****, Tri Studničky****, Hotel Grand Jasná**** a nebo Restaurant & Club Happy End. Odvoz Vám zajistíme zdarma.

Oblast

  • Nízké Tatry foto Nízké Tatry - Druhé nejnavštěvovanější pohoří Slovenska a oblast, kde z turistic...

Obec

  • Demänovská Dolina foto Demänovská Dolina - Demänovská dolina je nejkrásnějším údolím Nízkých Tater 10 k...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Litujeme, ve Vámi vybraném termínu není možná rezervace ubytování. Prosím, zvolte si jiný termín.

Zvolte jiný termín, skladbu osob, nebo si prohlédněte aktuální obsazenost hotelu.

 
}

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL SNP HOTEL SNP, Demänovská Dolina - Hotel SNP je pro svojí atraktivní polohu v Nízkých Tatrách jedním z nejvyhledávanějších hotelových zařízení.

Všechny apartmány/studia v Nízkých Tatrách