CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Beskydy Card

1. června 2015

Beskydy Card je regionální, návštěvnická karta, se kterou můžete získat výrazné slevy a můžete čerpat řadu výhod od partnerů nabízejících své služby turistům a návštěvníkům Beskyd.

Karta je platná 12 měsíců, takže ji můžete využívat při Vašich cestách po turistické oblasti Beskydy – Valašsko v každém ročním období. Otevírá se Vám možnost vybírat z nepřeberného množství výhod jak při poznávání turistických atraktivit, tak při odpočinku, sportu či při ubytování a stravování. Připraveno je pro Vás téměř 120 služeb a více jak 60 poskytovatelů služeb. Kartu je možno obdržet ZDARMA u některých ubytovacích zařízení, např. Hotel Bauer

Výhody lze získat předložením Beskydy Card v provozovnách uvedených na webových stránkách, v brožuře, kterou získáte při koupi karty a na místech označených logem Beskydy Card. Rozsah výhod se stále rozšiřuje a aktualizuje. Beskydy Card je vystavená na jméno, vybavená unikátním číslem a čárovým kódem, je nepřenosná. Nárok na čerpání výhod má pouze držitel karty.

Základní výběr slev:
Opičárna – horský lanový park
Sleva 20 %
Motokáry F-M
Sleva 30 Kč = 20 %
Beskydská škola létání
10 % sleva na tandemové lety
10 % paragliding – Akce 1+1 zdarma pro ženy.
Golf a Ski resort Ostravice
20 % sleva na golfovou hru
Fitpoint sportovně – relaxační zařízení Frýdek
20 % sleva na jednotlivé vstupy do sportovních zařízení
20 % sleva na jednotlivé vstupné do wellness
Koloběžky s.r.o. Pustevny
30 % sleva na sjezd na koloběžce

Související oblasti

  • Beskydy a severní Morava foto Beskydy a severní Morava - Nejméně dotčené pohoří v Česku, má co nabídnout nejen milovníkům přírody, ale i kultury a historie. Nabízí hory i lesy, kulturní a historické památky a krásnou přírodu, kde můžete prožít aktivní letní či zimní dovolenou.