CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

10 důvodů, proč Rekrea

17. září 2015

Rádi bychom vám představili cestovní kancelář Rekrea Ostrava.

  1. Jsme spolehlivá cestovní kancelář pro Českou a Slovenskou republiku a nabízíme Vám osvědčený produkt s dobrou prodejností. Dlouhodobě se specializujeme na tuzemskou dovolenou a dovolenou na Slovensku. V tomto nám patří přední místo mezi cestovními kancelářemi v České republice.

  2. V listopadu 2014 jsme obdrželi certifikát Český systém kvality služeb. Našim cílem je poskytovat služby nejvyšší kvality a naplňovat očekávání zákazníků. Ctíme požadavky klientů. Naší filosofií je poznání potřeb zákazníka a neustálé zlepšování kvality poskytovaných služeb. Naše služby jsou nadstandardně hodnoceny našimi klienty. Opakovaně získáváme certifikát „Volba klientů“, například od agentury Invia.

  3. Jsme 2. nejstarší cestovní kancelář působící na trhu od roku 1963. V roce 1999 došlo k privatizaci cestovní kanceláře.

  4. Naší předností je široký sortiment. Nabízíme více než 400 pobytových míst v ČR a na Slovensku. Některé naše nabídky jsou jedinečné a některé produkty jsou vyhrazeny pouze pro naši CK. Nabízíme také komunikaci s odborným a kvalifikovaným vedením naší společnosti.

  5. Naše cestovní kancelář má sjednáno zákonné pojištění záruky v důsledku úpadku CK u pojišťovny Generali a.s..

  6. Jsme považováni za stabilního partnera pro více než 800 kanceláří a agentur, které tvoří zavedený systém autorizovaných prodejců. Naše CK dodržuje etiku prodeje.

  7. Každoročně distribuujeme tištěné katalogy a prezentujeme náš produkt na internetových stránkách www.rekrea.info, www.eslovensko­.cz, www.tuzemskado­volena.cz a dalších. Zúčastňujeme se odborných veletrhů a prodejních výstav cestovního ruchu.

  8. Spolupracujeme s destinační společností Euroregion Praděd v Jeseníkách, proto můžeme nabídnout klientům jednu z nejzajímavějších a cenově nejdostupnějších nabídek ubytování v celých Jeseníkách (až 2 děti do 15 let zcela ZDARMA, atraktivní seniorské pobyty a jiné) a to se slevovým voucherem na zajímavá místa v Jeseníkách.

  9. Poskytujeme příjemné prostředí při výběru vaší dovolené na atraktivním místě v centru Ostravy. Očekává vás prostorná a účelově zařízená provozovna s výbornou dopravní dostupností s prodlouženou pracovní dobou od po-pá 8:00 – 18:00h a v sobotu 8:30 – 11:30h.

  10. Naše certifikovaná cestovní kancelář nabízí: