CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Řekněte si až o 1800Kč zpět z vašeho pobytu v Karlovarském kraji

7. října 2020

Nová podpora turismu pro Karlovarský kraj je tu pro vás. Naplánujte si odpočinek v Mariánských Lázních, Karlových Varech, Františkových Lázních a Děpoltovicích.

Karlovarský kraj navazuje na aktivity státu i lázeňských měst, které pomáhají oživit cestovní ruch. Přispěje proto domácím i zahraničním návštěvníkům na pobyty ve všech typech ubytovacích zařízení v regionu. Vyčleněna je prozatím částka 3 miliony Kč na podporu ubytování pro období od 1. října 2020 do konce roku.

Vztahuje se také na kombinaci se státní podporou 4 000 Kč / osoba a pobyt na 6 nocí s minimálně 5 procedurami.
Velký přehled pobytů se státní podporou jsme pro vás připravili zde a máme také pro vás zpracovány i Vánoce v lázních se státní podporou.

Veškeré pobyty v Karlovarském kraji máme pro vás zpracovány zde.

Jaké jsou podmínky příspěvku?
Stačí se ubytovat v některém hotelu, penzionu, nebo jiném ubytovacím zařízení karlovarského regionu na minimálně 3 a maximálně 6 nocí. Zpětně požádáte o 50 procent účtovaných výdajů na ubytování za jednu osobu a noc, maximálně však do výše 300 Kč za jednu osobu a noc. Příspěvek platí pro skupinu až celkem 5 osob, aby ho mohly využít například rodiny s dětmi. Lze tak zažádat až o 9 000 Kč. Zájemci mohou uplatnit žádost i na více termínů, ale maximálně musí jít o 1 termín v měsíci.

Veškeré informace a žádost o příspěvek najedete na http://ubytova­nikarlovarsky­kraj.cz/

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na:

DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
Nádražní 40, 702 00 Ostrava 1
Tel.: 00 420 596 122 427
Fax: 00 420 596 112 301
www.rekrea.info
rekrea@rekrea.in­fo

Související oblasti

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Karlovy Vary, Františkovy, Mariánské a Konstantinovy lázně, ale nabízí i množství jiných turisticky atraktivních míst.