CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Prvotřídní hotel Excelsior v Mariánských Lázních už více než 150 let přispívá k tradici a slávě tohoto vyhledávaného místa v srdci Evropy. Přejeme si, abyste tu i vy prožili skvělou dovolenou, a cítili se přitom jako doma.

Všechny ceny a objednávka

Hotel po celou dobu své existence nabízí výjimečnou osobitou atmosféru a spolu se špičkovými službami, vynikající gastronomií v Churchill's Pub & Restaurant a lázeňskou péčí nabízí v kombinaci s krásnou okolní přírodou to nejlepší z Mariánských Lázní. Elegantní hotel, třpytící se drahokam v Mariánských Lázních, již dostál svému cíli snoubit moderní a tradiční prvky ve své krásné architektuře.
Hotel Excelsior Vám představuje novinku na trhu: konopnou a jílovou terapii. Tyto produkty jsou složeny výhradně z ekologicky čistých přírodních surovin té nejvyšší kvality, bez příměsí jakýchkoliv umělých konzervantů. Všechny procedury jsou ideální souhrou dvou významných aspektů, a to léčebně-rehabilitačního i wellness, tedy preventivního, se zaměřením na ošetření kůže nejen těla, ale také obličeje.

Hodnocení klientů: 9,1 z 10 ★★★★★★★★★☆

Sylvia hodnotí za sebe pobyt v květnu 2022 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Ochota personálu, čistota, strava, vybavení pokojů

Zápory:

Marie hodnotí za větší skupinu pobyt v září 2022 ★★★★★★★★★★

Klady:
Skvělá organizovanost a profesionalita

Zápory:
Nějaké zázemí třeba na recepci, kde by bylo možno si dát mezi procedůrami kafe apod

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Jednolůžkový pokoj Standard s vlastním sociálním zařízením, fénem, LCD TV, telefonem s přímou volbou, trezorem, minibarem, připojením k internetu přes Wi-Fi, župan a pantofle pro dospělé na pokoji po celou délku pobytu.
Dvoulůžkový pokoj Standard s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, fénem, LCD TV, telefonem s přímou volbou, trezorem, minibarem, připojením k internetu přes Wi-Fi, župany a pantofle pro dospělé na pokoji po celou délku pobytu.
Dvoulůžkový pokoj Superior s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, fénem, LCD TV, telefonem s přímou volbou, trezorem, minibarem, připojením k internetu přes Wi-Fi, župany a pantofle pro dospělé na pokoji po celou délku pobytu. Pokoje jsou větší než pokoje Standard.
Dvoulůžkový pokoj De Luxe s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, fénem, LCD TV, telefonem s přímou volbou, trezorem, minibarem, připojením k internetu přes Wi-Fi, župany a pantofle pro dospělé na pokoji po celou délku pobytu. Pokoje mají balkon.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně i večeře formou bufetu).

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování 400 Kč / auto a noc, kapacita parkování je omezená (12 parkovacích míst), je nutné místo předem objednat. Parkování je možné také v parkovacím domě 200 Kč / auto a den.
Pobyt se psem 300 Kč / den, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách