CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Chateau Monty SPA Resort nabízí svým hostům vysoký standard ubytovacích, stravovacích, medical wellness a dalších služeb. Připravili jsme pro Vás také medical wellness programy a zážitkové rituály, které Vám pomohou vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy.

Všechny ceny a objednávka

Chateau Monty SPA Resort je mariánskolázeňskou dominantou, která se nachází v krásném lesoparku nad Mariánskými Lázněmi. Interiér hotelu je vybaven v zámeckém avšak moderním stylu s maximální péčí a důrazem na každý detail. Restaurace Diana servíruje zámecké à la carte menu s použitím kvalitních surovin od lokálních dodavatelů. Terasa La Panorama nabízí krásný výhled na Mariánské Lázně a vyzývá k uspořádání letního grilování.
V zámeckém parku si můžete vyzkoušet velmi oblíbenou střelbu z tradičního luku nebo si zde můžete zacvičit jógu či pilates. Podmanivá krása krajiny a klidného prostředí s výhodnou polohou blízko lesoparku s unikátní vyhlídkou na Mariánské Lázně nabízí nezapomenutelné zážitky.

Hodnocení klientů: 9,3 z 10 ★★★★★★★★★☆

Hana hodnotí za větší skupinu pobyt v září 2021 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Čistota, příjemné prostředí, výběr jídel, většina zaměstnanců v pohodě. Všechny procedůry na jednom místě i bazén což je velkou výhodou.

Zápory:
Bylo mi nepříjemné brzké ranní vstávání a označení dveří procedůr je nepřehledné klienti tápou. Na rozpise velká písmena ale na dveřích chybí. V saunovém světě jeden zaměstnanec upřednostňoval německou klientelu i když jsme měly objednanou saunu tak nám jeden pokoj vyškrtl a nemohly jsme jít pohromadě. Místo nás tam byl německý pár.

Bohumil hodnotí za starší pár pobyt v listopadu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Celková spokojenost se vším

Zápory:

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje standard pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. Pokoje mají oddělená lůžka a mají zkosené stropy.
Dvoulůžkové pokoje superior pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka. Některé pokoje mají mírně zkosené stropy.
Dvoulůžkové pokoje de luxe pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka a mají balkon, pokoje jsou bez zkosení stropu.
Do všech typů pokojů lze přidat přistýlku.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně i večeře formou bohatého bufetu).

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování 400 Kč / noc, platba na místě.
Pobyt se psem 400 Kč / noc, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách