CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Využijte služeb odborného zdravotnického personálu a užijte si wellness programy sestavené podle vašich potřeb. Neváhejte se rezervací!

Všechny ceny a objednávka

Karlovarský lázeňský komplex Spa Resort Sanssouci byl slavnostně otevřen 15. dubna 2009. Vznikl těsnějším propojením někdejších hotelů Sanssouci, Švýcarský Dvůr a balneocentra Villa Mercedes. Lázně Karlovy Vary už dávno nejsou jen o komplexní lázeňské léčbě. Jejich nezbytnou součástí jsou také wellness pobyty, které vám v různé podobě přináší i Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary. Využijte služeb odborného zdravotnického personálu a užijte si wellness programy sestavené podle vašich potřeb. V naší nabídce najdete programy zaměřené na relaxaci, detoxikaci, regeneraci organismu a podobně. V hotelu se nachází restaurace, moderní kavárna a bar, lobby bar s letní terasou a atrium. Pro vaše děti je zde i dětský koutek.

Hodnocení klientů: 9,4 z 10 ★★★★★★★★★☆

Milan hodnotí za sebe pobyt v červnu 2022 ★★★★★★★★★★

Klady:
Nemám k pobytu žádné připomínky.

Zápory:
Bez připomínek.

Elena hodnotí za větší skupinu pobyt v červnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Hezké ubytování,výborná strava,příjemný personál.

Zápory:
Nemám výhrady.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

V jednolůžkových až třílůžkových pokojích moderně zařízených a vybavených telefonem, minibarem a bezpečnostní schránkou. V koupelnách pokojů je buď vana, nebo sprcha, umyvadlo, WC, fén a kosmetické zrcátko. Během pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby, župan, hotelové ručníky a osušky. Některé pokoje mají balkón, který si lze vyžádat při rezervaci ubytování.
Ve dvoulůžkové suite s možností jedné přistýlky, které nabízí vyšší standard ubytování – prostorné pokoje s oddělenou ložnicí od obývací části s možností přistýlky. Najdete tu samozřejmě i telefon, bezpečnostní schránku a minibar. U pokojů Suite si můžete při rezervaci vyžádat balkón. Prostorné moderní koupelny jsou vybaveny vanou, či sprchou, až dvěma umyvadly, WC, fénem a kosmetickým zrcátkem. Během pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby, hotelové ručníky a osušky, župan a pantofle. Můžete také zdarma využít Wi-Fi připojení na internet. Cena na vyžádání.
Ve čtyřlůžkových rodinných pokojích s možností dvou přistýlek, který je určený pro 3 až 6 osob (max. 4 osoby na pevném lůžku a 2 osoby na přistýlce). Jedná se o dva moderně zařízené propojené pokoje vybavené telefonem, minibarem a bezpečnostní schránkou. Můžete také zdarma využít Wi-Fi připojení na internet. K dispozici máte 2 koupelny buď s vanou nebo sprchou, 2 umyvadla, 2× WC, 2× fén a 2× kosmetické zrcátko. Během pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby, župan, hotelové ručníky a osušky. Některé pokoje mají balkón, který si lze vyžádat při rezervaci ubytování. Minimální obsazenost rodinného pokoje jsou 3 osoby.

Stravování

V ceně pobytu snídaně, polopenze nebo plná penze (dle druhu pobytu). Možnost dokoupení večeře k rekreačnímu pobytu. Možnost dokoupení obědů k pobytům s polopenzí.

Slevy

Dítě do 4 let bez nároku na lůžko a služby zdarma.
Dítě do 15 let nemá poskytnuty procedury.
SLEVA 10% za včasný nákup 90 dní a více předem, platí pro všechny pobyty.

Příplatky

Pobyt se psem 560 Kč / noc, platba na místě.
Silvestrovský příplatek 3 000 Kč / osoba nad 15 let a pobyt, dítě do 15 let silvestrovský příplatek neplatí.
Parkování na venkovním parkovišti 250 Kč / noc, platba na místě (je nutné předem rezervovat).
Parkování v garáži 300 Kč / noc, platba na místě (je nutné předem rezervovat).
Doporučujeme rezervaci parkování při objednání pobytu.
Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Karlovy Vary foto Karlovy Vary - Město, ve kterém vyvěrá více jak 60 teplých pramenů, z nichž je 12 ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • WELLNESS HOTEL ROYAL REGENT WELLNESS HOTEL ROYAL REGENT, Karlovy Vary - Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti léčivých pramenů a zároveň na velmi klidném a tichém místě lázeňské zóny. Lázeňská péče, wel...
  • HOTEL KRIVÁŇ HOTEL KRIVÁŇ, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL SLOVAN HOTEL SLOVAN, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...

Všechny hotely v Západních Čechách